Kasia_Jaskiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rozmowa o życiu Boba M. przeciągała się Panowie zmęczeni Zapominali o używaniu przecinków Mówiliżetodymodpapierosów Zasłonił twarze A Bob M. nie żył od dziesięciu lat
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie złapałam głębszego przesłania, tylko duszny krajobraz kanjpiarski mi się ostał... czy powinnam szukać głębiej? pozdrawiam
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A do mnie trafiło przesłanie.:) I zgadzam się z nim. s.m.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Magda ma rację, bo obraz knajparski się ukazuje, jakby rozmówka odbywała się po wypiciu kilku butelek napojów wyskokowych, oyey ma rację, gdyż to raczej zamysł, myśl... poezja piękna to nie jest, (czymkolwiek na poezja piękna jest ;) Seweryn też ma rację, bo przesłanie jakieś jest, aczkolwiek smętne. i ja jasno nie mogę powiedzieć czy mi się podoba czy nie, czasami się tak zdarza, że wszytkiego nie da się ocenić ;) tym razem wypadło tutaj, Pozdrawiam, Kai Fist
Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Treść jak treść, ale kilka całkiem interesujących i inspirujących pomysłów wartych jest szczególnej uwagi. To dopiero drugi wiersz, który w ogóle biorę do ulubionych. Ja"rek"
Rekomendowane odpowiedzi