kall Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 czarne oczy Madonny płaczą - gorzkie łzy padają niedaleko jabłka i węża zaraz nadejdzie Słowo - stanie się już niewypowiedziane w zakłopotaniu popłynie z ust Adama i choć Rafael kazał zdeptać głowę pełzającemu nędzna kreatura przetrzymała upokorzenie - na nowo kusi w Raju
kall Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 witam ;) wiersz znów do nowych nie należy. zamysł powstał dawno temu, teraz należało go tylko 'upiększyć' ;) Adam i Ewa, wąż - motywy wręcz oklepane, mam nadzieję, iż tutaj nie będą razić dziękuję bardzo Jay Jay'owi i lence za dobre słowa w warsztacie. pozdrawiam znad książki od historii ;) kal.
Vera_Ikon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja lubię symbolikę biblijną, a co do oklepanych tematów - to prawie wszystkie nimi są :) Ode mnie + Podoba mi się. Jesli sie czepiać (szczególików) to zamiast:- stanie się już radziłabym samo- i stanie się Bo w stawaniu się nie chodziło o to, że już, że w końcu, tylko o to, że w ogóle :) pozdr serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 początek ujdzie, środek smakowity, aż do koksków do końca :P, pointa bardzo na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie, Vero ;) otóż, w zamyśle moim było właśnie już - ono miało się tu znaleźć, egzystować spokojnie i być szczęśliwym z życia ;) tak więc raczej tego nie zmienię. a miłe słowa zachowam, zachowam ;) pozdrawiam kal.
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękować pięknie - nie ma to jak plusiska na dobranoc ;) pozdrawiam kal.
EWA_SOCHA Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Pointa trafiona! Przynajmniej Ewy oszczędziłaś:D Pozdrawiam!
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ano tak wyszło, Ewy tym razem bez szwanku ;) pozdrawiam kal.
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki dziewuszko. dwa ostatnie wersy czy dwie ostatnie strofy? ;) sprecyzuj się kochana, bo nie wiem, czy mam ciąć ;) pozdrawiam kal.
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 uproszone ;) hm. ale i tak ich nie usunę. chociaż może... sie zastanowię ;) pozdrawiam kal.
kall Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 uproszone ;) hm. ale i tak ich nie usunę. chociaż może... sie zastanowię ;) pozdrawiam kal.
Rekomendowane odpowiedzi