Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 miałem sen zima uczuć a ja na śniegu wystarczyło by zapomnieć o wiośnie milczano nie zbudziłem się
Letnia sukienka Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Arki wiosna przed nami więc to łepisko w górę :) krótko i na temat :) cieszę się pozdrawiam luśka
jarzebina Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Dory.Pozdrawiam cieplutko.:}
le_mal Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 myślę że przetrwasz zimę.... na wiosnę słońce grzeje mocniej.
stanislawa zak Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Arku, obudz się ! miłego wieczoru!
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Areczku, drugi sen dużo lepszy od pierwszego. ach ta jesienna melancholia... ale kiedyś przyjdzie wiosna :D pozdrawiam serdecznie plusowo Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Lubię Twój sposób patrzenia na rzeczywistość, Twoje metafory, klimat, refleksyjność. Jak to często bywa, ode mnie duży + Przemówiło. pozdr
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a gdyby dać na końcu ''nie wzbudziłem się''? ;) kłują mnie tradycyjnie małe litery po kropkach, ale rozumiem, już rozumiem. Teraz mamy piękną jesień, jest chłodno i deszczowo, mi ten klimat odpowiada. Nie powala, ale miło się czytało. 3maj się wiosennie
marri huana Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Pozbyłabym się pierwszego wersu (gdyby to był mój wiersz, a że nie jest...). Za Jay Jay'em - nie powala, ale miło się czytało. ściskam. buzi.
złota lenka Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 zima uczuć - ja na śniegu. to wystarczyło by zapomnieć o wiośnie. cisza. wciąż śnię. pierwszy wers zupełnie niepotrzebny - powiela to co przekazuje tytuł - a to też część wiersza :)\ a reszta proponowanych zmian to bardziej zabawa pomysłem niż uwagi :) tendencja wzrostu formy - dobrze wróży - dlatego z nadzieją czekam na kolejne sny :P pozdrawiam lenka
kall Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 mam prośbę - wyrzuć inetrpunkcję. zostawisz wówczas czytelnikowi większe pole interpretacji. miałem sen zima a ja na śniegu wystarczyło by zapomnieć o wiośnie milczano nie zbudziłem się całkiem zgrabna miniaturka ci wyszła :-) ale [znów ;)] zacytowałabym Kapuścińskiego zatem pozdrawiam kalina
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Macie wszyscy dużo racji... wyrzucam interpunkcję, ale innych zmian nie wprowadzam. Dziękuję, mam nadzieję, że kolejny sen będzie jeszcze lepszy. pozdrawiam /arek
Rekomendowane odpowiedzi