paulka / wega Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Przyjaciel osoba na której mogę zawsze polegać nawet gdy pada deszcz łza nie ważne cokolwiek się dzieje jesteś obok pomimo tego że kochasz a ja tak bardzo Cię skrzywdziłam i z mojej winy tyle ran na sercu Ty jesteś… więc wybacz mi że znów kocham nie Ciebie
Anna_M. Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Twój wiersz jest zbyt osobisty, żeby zwracać uwagę na poetykę, której mi tu brakuje... pozdrawiam.
Samo zło Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 cudne. najbardziej mi się podoba 'nawet gdy pada deszcz łza nie ważne'- miodzik i jeszcze ' z mojej winy tyle ran na sercu'. nic tylko dodać do ulubionych. pozdr.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ech... przyjaźń to temat w moim życiu ważny i trudny, podchodzę do wiersza bardzo osobiście. Więc jak mam ocenić? widzę siebie, tylko z drugiej strony? chyba tak... pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi