kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jesteś Romeo taki niebiański niedzisiejszy gdy staniesz przy balkonie nie zauważysz nawet zmarszczek i siwych włosów to ja Julia splamiłam twoje imię każdą gorzką kawą miała pomóc w oczekiwaniu już nie wołam nie krzyczę lecz błagam wróć i choć mam tysiąc lat przygryzione wargi istnieją dla ciebie nie obejrzę białych obłokówchoć mam tysiąc lat
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 witam :-) kto czytuje Halinę Poświatowską zapewne dostrzeże podobieństwo do jej dzieła http://www.milosc.digimer.pl/w1/x14606.htm które - niewątpliwie - było moją inspiracją. pozdrawiam kalina
Kasia_Szymańska Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Niestety - okropny. Zbieżność puent w ogóle mi się nie podoba. Nie mój gust. Pozdrawiam.
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 dziękuję obu paniom za wizyty :-) le mal - serdecznie za dobre słowo kasi - za wyrażenie swojej opinii pozdrawiam kalina
Espena_Sway Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Kalino, lubię Twoje wiersze, ale ten jakoś do mnie nie przemawia pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Espeno za komentarz ;) cóż, zapraszam następnym razem pozdrawiam kalina
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie obejrzę białych obłoków nieba choć mam tysiąc lat żyję - niebo wyciąłbym i w efekcie zapisał ten fragment tak:nie obejrzę białych obłoków choć mam tysiąc lat żyję Kall, dla mnie może być, ale wypominam Ci ten sam zarzut co pod poprzednim ;) pozdr.
kall Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hm. to chyba będziesz mi musiał udzielić Jay paru lekcji ;) pozdrawiam znad francuskiego kalina
Vera_Ikon Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 "jestem Julią... mam lat..." No, dostrzegam :) Ciężko mi ocenić, bo za emocjonalnie podchodzę :) pozdr gorąco
kall Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 mimo braku oceny, dziękuję pięknie za wizytę ;) jay - zapomniałam napisać wczoraj - z rady skorzystałam (co widać), zatem i za nią pragnę się uśmiechnąć ;) pozdrawiam kalina
Malwina Dąbrowska Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 przecież to parafraza Poświatowskiej jak można ocenić na plus powielanie czyichś metafor? pozdrawiam
kall Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jest to powielanie. to ich przerobienie.
stanislawa zak Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 kall stanowczo lepiej wychodzi ci własne dostrzeganie świata, przeróbki , to zawsze przeróbki, jak mąż z odzysku! pa!
Rekomendowane odpowiedzi