Tali Maciej Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 . Student-Magistrem Szampan korek bąbelki „W oddali słyszę jakieś dźwięki.... Kroki tam w oddali” „Będę teraz pisał Wiersze o czystości Jasności duszy” Mówił student w radości Student skończył studia Student- Magistrem Jazz Rock Cafe * Oblewamy w radości obronę Muzyka spontaniczny taniec Długie melodyjne utwory Długie przeciągłe solówki Blond porozrzucane włosy Szczupłe smukłe nogi Walczę z gęstwiną Długich blond włosów Rozgarniam palcami grzebieniami Całuję szyję Ręce błądzą Po labiryncie ciała Taniec namiętny Prawie, że peting W tańcu Sms-Zapraszam na Herbatę Imbirową Lubię imbir więc Puk puk Otwiera mi drzwi Co się stało? Gdzie jest twoja Długa szata Blond włosów Imbir parzy mnie w gardło Kruczo czarne włosy podkreślające Bladość, trupią bladość twarzy Parzą mnie w oczy Iwona w świetle poranka Przy porannej herbacie Wygląda jak stara kobieta Zmęczona kacem Zmęczona życiem Zamknięte okno, duszę się Imbir parzy, bladość parzy Starość parzy Uciekam * knajpka na Sławkowskiej w Krak
kasia kumańska Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przypomniały się studenckie imprezki, odświeżyły się wspomnienia- pod tym względem fajnie. Ale czy to jest poezja ,która może się podobać?- no nie wiem. Pozdrawiam- Kasia
Espena_Sway Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 mnie się bardzo podoba, ostatnio przeczytałam w warsztacie całą serię i nieźle się ubawiłam :D. całość na + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
le_mal Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 ..to lepiej być studentem, czy magistrem? halo!
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, jak już pisałem, przy pierwszym epizodzie, że całość jest formą pamiętnika, to raczej takie krótkie opowiadanka, i było to pisane nie ze względów atrystycznych jako poezję, a raczej jako zapisanie na papierze wspomnień dzięki za wizytę nisko się kłaniam i pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 miłe wspomnienia zawsze cieszą! pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, że wciągnęła cię moja historia podbojów, jak to tak można nazwać, poczekaj na 7 epizod i na kontynuacje (wydarzenia z tego roku) nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie teraz ciężko mi się określić, bo jestem od 2 miesięcy mgr-em i narazie jakoś nie widzę różnicy, oprócz tego, że studenci zaczeli mi mówić dzień dobry (strasznie dziwne ucszucie) jedna jest tylko widoczna różnica, na zajęcia można kiedyś było przyjść na totalnej gumie po imprezie i nic się nie działo, a teraz to już nie za fajnie się tak pokazać i chyba tyle różnic co do podjętego zagadnienia różnic pomiędzy dzięki za wizytę nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to nie wiesz jeszcze jak nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 w zależności od gustów, dzięki za wizytę, kolejny już jutro nisko się kłaniam i pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jak zwykle przy tej seryjce jestem na tak :) Choć nadal moil faworytem jest 5! :P pozdr radosnie
Rekomendowane odpowiedzi