Krzysztof Loska Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeszcze przez kilka godzin tłoczyły się dźwięki, wyjęte z rozmowy w wpół przytomnej głowie. ciemność pośpiesznie pochłania resztki nie skonsumowanego dnia pozostał tylko zarys ust na kieliszku, karmisz go swoją pomadką on jedyny i, prawie na pewno twój ostatni, zanim staniesz w drzwiach. dlatego też, dałem ci prawo do zadawania pytań nigdy nie znajdę wytłumaczenia dlaczego i jak czas zaginął, zamknięty pomiędzy oddechami. wymienialiśmy je nad każdym niewypowiedzianym życzeniem. w głowie pozostają puste marzenia, by w tobie znów odkryć kobietę. w radiu mówią wybiła północ
Espena_Sway Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Krzysztofie, treść Twojego wiersza zaskoczyła mnie pozytwnie, zauważyłam duże postępy w pisaniu. jednak doczepię się nieco do formy; stosujesz niekonsekwentnie znaki przestankowe. ***** jeszcz kilka godzin tłoczyły się dźwięki wyjęte z rozmowy w wpół przytomnej ciemność pośpiesznie pochłania resztki nie skonsumowanego dnia pozostał tylko zarys na kieliszku karmisz go swoją pomadką prawie na pewno twój ostatni zanim staniesz w drzwiach nigdy nie znajdę wytłumaczenia dlaczego czas zaginął zamknięty pomiędzy oddechami wymienialiśmy je nad każdym niewypowiedzianym życzeniemw głowie pozostają puste marzenia by znów odkryć kobietę a w radiu wybiła północ ***** powyżej przedstawiłam propozycję zmian; przede wszystkim usunęłam znaki interpunkcyjne, w niektórych miejscach pojedyńcze słowa, które za bardzo sugerowały całość. pozatym, zastosowałam tekst pochylony pozdrawiam serdecznie
Krzysztof Loska Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 pięknie to zrobiłas, ale czy to teraz mój wiersz?
Espena_Sway Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 tak, nie martw się wciąż jest Twoj, ponieważ to Ty stworzyłeś cały koncept, ja tylko podretuszowałam :P
Rekomendowane odpowiedzi