Emalka Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 nostalgiczne jesienne i łapiące za serduszko. pozdrawiam:)
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Dziękuję Emalko :) miło Cię znowu widzieć na forum :)
Pedro Salazar Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 hej ładne to i przyjemne. Ten fragment jakby mnie opisywał: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dokładnie moje myśli. Ale z tym wyjątkiem,że ja nie wierze w przeznaczenie i nie ograniczam się do czekania tylko działam, choc z miernymi efektami.
Leszek_Dentman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Miły, sympatyczny tekst. Mnie ta "osóbka" również uderzyła po oczach. Jeśli zmienisz jakieś słowo, to tekst nadal będzie twój. Nie przywiązuj nadmiernej do takich szczegółów. Pozdrówka.
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Leszku, Pedro - dzięki za komentarze :) pozostanę uparciuchem i jednak nie będę nic zmieniać ;) A co do przeznaczenia... nie uważam, że trzeba tylko czekać biernie na bieg wydarzeń :) Pozdrawiam! Kasia
Rekomendowane odpowiedzi