Leszek Opublikowano 29 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dziś nie opowiem wam bajki z morałem, ani nie zgorszę śmiałym erotyzmem. Pikantną puentą zmysłów nie rozpalę, sprawię by głębie treści były płytsze. Niezrozumiałych, rodzących katusze, neologizmów w wierszu nie zamieszczę. Ciąg wielobarwnych dookreśleń skrócę i mżawką liter powypełniam przestrzeń. Uwierzyliście, w plecione androny, że tożsamości wyrzeknę się własnej? Tak być nie może, gdy pali się płomyk, co piórkiem myśli biel kartki pogłaszcze.
jacek_sojan Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jeśli to jest inny nurt, to tylko w tytule; reszta jest jego zaprzeczeniem. To jest deklaracja takiego filuta, który gra nadal dobrze wszystkim znaną muzykę. Ale wierszyk zgrabny. J.S.
Jadwiga Janota Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dziś też Cię na chwilę odwiedziłam Leszku. Pozdrawiam.jj
Leszek Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jacku. :)
Leszek Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I nie masz pojęcia jak mi miło z tego powodu. :)
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a moze innym rytmem ? poki co pozdrawiam i poczekam na co innego ;) fakt faktem zajrzalam to sukces ....
Leszek Opublikowano 31 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu i tak się stanie. Dziękuję, że zajrzałaś. :)
Espena_Sway Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 całkiem inaczej, a jednak na tak, jak zwykle + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Leszek Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espeno a już myślałem ... :)
stanislawa zak Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 szukam tam, szukam owam , aż zajrzałam TU, i co ? b. ładnie. pozdrawiam ciepło!
Leszek Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja cieplutko Ciebie Stanisławo goszczę w skromnych progach. :)
Lefski Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 bywa, że myśli błądzą po rozumie i skleja się z nich nieprzystojna całość. bywa, że rozum grąży się w zadumie i w myślach zawrze niezgłębioną żałość. bywa. lecz bywa także, że pustotą wielką rozum objęty, w zadufaniu swoim, odrzuca z myśli swoich mądrość wszelką i rymy - kroić, aby tylko - kroi. Lefski
Rekomendowane odpowiedzi