inco Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Człowiek bez miłośći wygląda jak stara czarnobiała fotografia która nie posiada kolorów życia lecz me serce w Tobie pokłada nadzieje że staniesz się artystką mojej fotografi, która ożywi ją wiem jednak nie zaprzestać czekać...czekać...czekać... dopóki dobierzsesz odpowiednie farby do niej i zamienisz w raj fotografie moją --------------------------- dziekuje wszystkim za komentarze pozytywne i negatywne
jasiu zły Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Tytuł zdradza wszystko, co ten wiersz (wątpliwie) mógłby mieć do zaoferowania. Koszmarne sformułowania typu: "Człowiek bez miłośći", "nie posiada kolorów życia", "me serce w Tobie pokłada nadzieje" itd. To tego jeszcze wszystie te przyimki, zaimki, które tworzą strasznie prozaiczne wrażenie. Krótko mówiąc twgo nie czyta się ja wiersz. No jeszcze koncept taki banalny. Kicha jednym słowem. Nie zniechęcaj się, pisz, a jeszcze wiecej czytaj. Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 pracuj Łukasz, pracuj bo takim pisaniem wiele nie zwojujesz; podpisuję się pod komentem Jasia. Popraw jeszcze literufki ;) pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi