blady paznokieć Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 kiedy kłamiesz zostaję sama ciężko wieszam sobie na plecach mnie jako pretekst do zwiększenia liczby współczujących spojrzeń wysyłanych w moją stronę nienawidzę ich po cichu jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma okazało się bowiem, że nie ma żadnej linii prostej
drewniane palce Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 .... auć, boleśnie umiem to zinterpretować... emm, nie jestem osobą która powinna to komentować, tzn, podoba mi sie, ale, well... mniejsza pzdr
blady paznokieć Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie bierz tego do siebie, dużo osób kłamie ;]
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 niebanalny wiersz w którym można odnaleźć część siebie, jestem na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
jasiu zły Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja powiem, że wiersz banalny. Bo setki już o kłamstwie powstały, zwłaszcza w kontekście "budzę się rano w mokrej pościeli a Ciebie nie ma". Sa pewne plusy w tym utworze. Np to, że wersy wynikają z siebie (to dziś żadka cecha na tym forum - popatrzcie sobie gdzie indziej). Pierwsze dwa wersy są w porządku. Drugi co prawda zawiera treściową kliszę, ale użytą z sensem. "Przemarznięty chodnik" - nie, zbyt oczywiste, zbyt oklepane, tani chwyt. Reszta obleci, choć nic nadzwyczajnego. Pozdrawiam.
blady paznokieć Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 dziekuje za komentarze :) jasiu - klamstwo w moim wierszu nie zostalo uzyte w kontekscie, o ktorym napisales ;) zastaniawiam sie, czy by nie skasowac mojego taniego chwytu pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A dla mnie wiersz niebanalny! Choćby za:ciężko wieszam sobie na plecach mnie jako pretekst do zwiększenia liczby współczujących spojrzeń wysyłanych w moją stronę kwestia chodnika... Jasiu ma rację. Ogólnie ode mnie + pozdr
blady paznokieć Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ok, chodnika juz nie ma ;)
jasiu zły Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ok, ja rozumiem z tym kłamstwem, może spłyciłem, ale czytając wiersz takie skojarzenia po prostu uporczywie się narzucają.
Ewa_Kos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja lubię ''rymowanki'',ale po przeczytaniu Twojego wiersza może zmienię zdanie? Podoba mi się to,o czym piszesz.Pozdrawiam Cię późnym wieczorkiem. EK
Rekomendowane odpowiedzi