Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 wspomnienia niczym te pociągnięcia pędzla wciąż na starym płótnie kolorem żyją mówiłeś o pasjach sztuki łączące nas gdzieś ulotniły się feromony farb wyparowały nie zdążył węgiel na kartce zaiskrzyć pozostawił popiółwciąż przechowujesz w kieszeniach żołędzie które ci podarowałam stwórz coś
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Łejeczko coś mówi mi ten wiersz :> ale może mam mylne skojazenia i kolejny raz podoba się ale nie mogę powstrzymać narzędzi by czegoś z nim nie zrobić wybacz;) wspomnienia jak smugi mgły pędzla wciąż na starym płótnie kolorem soku żyją mówiłeś o pasjach sztuki łączące nas gdzieś się ulotniły feromony farb wyparowały węgiel nie zdołał zaiskrzyć na kartce pozostawił części siebie nie mógł złączyć * wciąż przechowujesz w kieszeniach żołędzie które ci podarowałam stwórz coś dla potomności pozdrawiam BielaczekForYouBuziaczek :*:*:*
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Bielaczku dziękuję za komentarz i ciepłe słowa. cieszy mnie, iż spodobał Ci się. co do Twojej wersji, zmienia trochę wymowę wiersza, aczkolwiek przyzwycziłam się już do tych innych wariantów :) pozdrawiam ŁejeczkaDlaCiebieUsteczka :*
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ciekawie do połowy, a mniej więcej od połowy mmmmm :) i zakończenie takie samo. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku dziękuję za komentarz, wiersz może jest mmm, szkoda tylko, że w życiu nie jest tak dobrze ... pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Letnia sukienka Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 ech te żołędzie w kieszeni:D (przecież one są gdzie indziej;)) ciepło, jesiennie, ale nazbyt lirycznie. pzdr sukienka
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem że gdzie indziej, w moim ogrodzie stał dąb :P dziękuję za komentarz i pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
51fu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja preferuję kasztany w kieszeniach. Na reumatyzm dobre. Podobno. Ale niech tam!... Jednak faktycznie — żołędzie w tych, hm, okolicach mogą się niektórym kojarzyć niewłaściwie. Napisany raczej okej, tylko wersyfikację można ulepszyć. Pozdrawiam. // 51
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 51 fu dzięki za komentarz i odwiedziny :) co do żołędzi, to wolałam je umieścić w tym /miejscu/wierszu/ :P, bo mam do nich sentyment. /z powodu tego starego dębu, który zasadził mój pradziadek na ogrodzie/ pozdrawiam serdecznie jesiennie Espena Sway :)
magdalena13 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nostalgiczne to płótno pozdrawiam ;)
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Wiersz bardzo na plus,a Tomkowa wersja poszerza horyzont przez to,że jest dłuższa, dłużej pozwala pozostać w klimacie bardzo mi bliskim. pozdrawiam Cię serdecznie. EK
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, można tak powiedzieć :) dziękuję za komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo dziękuje za plusa i komentarz. wersja Tomka rzeczywiście jest dłuższa jednak trochę zmiena wymowę wiersza. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Majkel Ł Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Podoba mi się, jak wszystko co ostatnio piszesz :D
Espena_Sway Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mnie to cieszy :) dzięki za komentarz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi