Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 . wirusem wtargnęłaś w mój krwiobieg prosto do ser ca' węglem płomieniłaś pożądanie skaziłaś chemią nektarem swych ust sztyletami spojrzeń rozłożyłaś na deski system immuno logiczny jestem nieulecza cza czalnie chory a czuję się wsp ania le Z dedykacją dla Ani A.
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ciekawie ująłeś temat miłości, podobają mi się te wieloznaczności... jako że jestem romantyczką duży + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 proszę bardzo rymowany komentarz, aż miło się czyta dzięki za wizytę, nisko się kłaniam i pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Moje zdanie już znasz :) Fajne ujęcie miłego tematu. Choruj ile się da :) pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja też jestem za. zakończenie jest wsp ania łe :) pozdrawiam /Arek
Anna Kowalczyk Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zgrabnie i z wyczuciem, a tego dziś często brakuje :P Podobają mi się wersy: prosto do ser ca' węglem oj bardzo się podobają! pozdr.
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Vero jakbym mógł zapomnieć, dzięki za odwiedziny
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Arku z tym zakończeniem było śmiesznie, bo mogę powiedzieć, że je wyśniłem i napisałem w środku nocy zaraz po przebudzeniu dzięki za miłe słowa
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Anno posyłam więc pozdrowienia prosto z ser- ca-łując nisko się kłaniam i pozdrawiam
Anna Kowalczyk Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A ja proszę o więcej =*)
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Anno nie kuś, nie kuś, bo nie wytrzymam i...
stanislawa zak Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 od warsztatu duże zmiany dobrze że zajrzałam pozdrawiam ... i Anie też!!
Ewa_Kos Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ja też, wieeeeeelki+ pozdrawiam ciepło,bo u nas w nocy 0 E.K
j.renata Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jeśli z dedykacją tzn ze 'pod dyktando' i pomimo oczy-wistości plusowo bije serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zrezygnowałeś twoja decyzja ale wiersz podoba się pozdrawiam T
Anna Kowalczyk Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ospałym uścisku zegara jeszcze jeden uśmiech dedykuję tobie Poprzez szklany ekran płynie płasko lekko wschodzi ocierając taniec w biegu Na języku pod skupiskiem śliny wypełznie kropelkami Potem cisza zalegnie i niedosyt chyba cielesności Dobrej nocy życzę T.Macieju ;)
Tali Maciej Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Dzięki wam za miłe słowa, mam nadzieję, że choroba w nocy wzmoży się jeszcze bardziej i natchnie do kolejnych takich tworów Anno dziękuję za wiersz jest mi barzdo miło z tego powodu jeszcze raz dziękuję nisko się kłanim i pozdrawiam
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 :( przeczytalam i troche zabolalo . cóż kobieta uczuciową jest zwlaszcza gdy cos ma w sobie co odzwierciedla wiersz...
Tali Maciej Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 nie chciałem wprowadzić stanów chorobowych u czytających, strasznie mi przykro z tego powodu niksko się kłaniam i pozdrawiam
Alicja Najdowska Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wow.... podoba mi się :) a mi sie naprawde rzadko wiersze podobają.... najgorsze to jest to, że moje wogólem... thx za rade... skorzystam :) ale wiersza nie zmienie... twoje są naprawde fajne.... ech.. żeby mieć taki talent ;) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi