51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 pamiętam że przez pół godziny gapiliśmy się na bandę dzieciaków w piaskownicy udając że wcale nie chcemy złapać za szpadelek remek żartował że chyba wreszcie dojrzeliśmy potem mówił że czuje po raz pierwszy żona mieszkanie i takie bajki z księżyca skwitowałem że facet to by tak chciał całe życie tylko babki i domki z piasku nagle podbiegł do nas mateuszek lat pięć próbowałem szybko zasłonić puszkę ale mały tak wtedy spojrzał że zbladłemja powiem pani że nie umiesz się bawić
Tali Maciej Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 film drogi .....bez akcji, bez wyrazu i taki bezpłuciowy jeśli mowa o poezji, mało bardzo mało poetycki tekst jestem na nie nisko się kłaniam i pozdrawiam
51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Kwestia wrażliwości. Ale akcja?... A czy to film?... Pytanie oczywiście retoryczne. Niemniej dziękuję. // 51
Ona_Kot Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 bardzo przyjemna historia :] bardzo mi się podoba i bliżej temu tekstowi do poezji niż 10 tekstom o miłości pozdrawiam
51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A dziękuję bardzo za te słowa. Pozdrawiam również. // 51
51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Iza, dzięki. Ważna opinia. Staram się. Pozdrowię. // 51
Arena Solweig Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Strasznie fajnie to Ci się napisało – akcja jest, słowa płyną, zaskakujesz puentą, nawet morałem – dla mnie świetna odkrywcza poezja, bez słodkości – trafia w 51 !!! Pozdrawiam serdecznie Arena
51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Bardzo miło słyszeć. Dzięki za komentarz. Pozdrawiam i ja. // 51
Garamond Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dobre. coś akurat na dziś dla mnie. Tylko czemu nie ma tytułu: 'Wiersz dla Garamonda'? ;-) A tak serio-trafił do mnie, dziękuję pozdrawiam, Ania
stanislawa zak Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 takię właśnie lubię- historie z życia malowane słowami, a twój obrazek jest na całą ścianę,a zakończenie z puszką- bomba(dzieci już tak mają)pozdrawiamciepło
51fu Opublikowano 7 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Garamond — To ja dziękuję. Gdybym tylko wiedział, że powinien być inny tytuł... ;) Stanislawa — Dzięki wielkie za odwiedziny i komentarz. I za miejsce na całej ścianie. Pozdrawiam. // 51
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 rzeczywiście nie zawszetrzeba powpychac metafory, neologizmy, itp itd zeby było dobrze;) Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 rzeczywiście nie zawszetrzeba powpychac metafory, neologizmy, itp itd zeby było dobrze;) Pozdrawiam Agata
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nie mam uwag, znakomity kawałek poezji. puenta - super. pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 świetny wiersz; po przeczytaniu tytułu - muszę przyznać, podchodziłam do niego z rezerwą, choć wiem, że piszesz bardzo dobrze; no i mile się zaskoczyłam - bardzo mi się podoba; mogę się tylko przyczepić do tego, że zgubiłeś kreseczkę nad o w "mówiłeś"; pozdrawiam serdecznie
51fu Opublikowano 8 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Luthien_Alcarin — Cieszę się, że też tak uważasz. Dzięki. Jay Jay — Dziękuję za odwiedziny. Bardzo. Julia V. — Sprawne oko. Poprawiłem. Miło słyszeć, że się podobało. Pozdrawiam Was. // 51
Rekomendowane odpowiedzi