Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Żył raz sobie młody Tomek kupił we wsi stary domek domek stał w pobliżu lasu Tomek nie miał nigdy czasu odnawiał Tomek swój domek
Aleksander_Szumanski Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Wolnoć Tomku W swoim domku
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 a ja znam Tomka co to uciec chce z mieściny bo mu tam rzedną miny że na nim sie nikt nie poznał- oni be do poznania uchiec chyba chce!!
Dżygita Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 no właśnie z Tomkiem rozmawiałam i prawdę mówiąc to się uśmiałam bo Tomek mówi że żartuje w tym swoim mieście super się czuje w dobrym humorze go pożegnałam
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 coś przesadzasz bo właśnie uciec chce i to na mur beton na fest!!! depresja go dopadła bo jakś baba na niego wsiadła myślała ze to tramwaj albi ki bies?
Ewa_Kos Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Stasiu a wiesz skąd uciec chce Tomek i gdzie zbudować chce sobie domek? to niby wiemy że w Poznaniu ale to wielkie miasto panie i teraz z Poznania będzie Tomek?
stanislawa zak Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 tylko tak straszył ale dalej w swoich żarach sie zaszył i wiersze pisze przechera bo po pierwsze te jego wiersze trudne jak cholera aż rozum odbiera \ gdy się je czyta ha ha
Ewa_Kos Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 przed chwilką sprawdzałam Jego wierszyk czytałam bardzo fajnie że wrócił i forum nie porzucił oj chwała jemu chwała..
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 oj! tak! Tomek sobie mieszka ale w Iłowej wsi marnej i co dalej zostaję ... :(
stanislawa zak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 tOMEK ZOSTAJĘ W iŁOWEJ wsi marnej nie nowej gdzie to baby pyskate i złe a tomek Nie takiej baby chce ale cóż nie pójdzie żadnej pod nóż
Rekomendowane odpowiedzi