Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) zaczepiał księżyc latarnię, sławiąc jej smukłość, urodę, chciał ją namówić na spacer nocą, koniecznie przed wschodem. a ona nagle spłonęła z lekka różowym cieniem, że aż się w pełni wyzłocił i zniżył z zadowoleniem. wszystko widziałam przez okno zanim się świt rozchmurzył zapamiętałam ich portret w oprawnych ramkach kałuży. Edytowane 23 Lipca 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 3
Zofia Honey Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Jak miło Cię tu widzieć Alu :) Znam ten wiersz na pamięć. Mam do niego tak wielki sentyment i spędziłam z nim już tak dużo czasu, że teraz każda moja opinia będzie nieobiektywna :) Dostałam dzisiaj Twój tomik. Pięknie dziękuję. Już się cieszę na myśl, kiedy zamiast z monitora będę mogła delektować się nim w pościeli :) Pozdrawiam ciepło Zofia 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dziękuję Zosiu. Cieszę się bardzo. Teraz możesz się czuć Złotą Rybką :) Pozdrawiam Cię słonecznie.
Letnia sukienka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 przypomniały mi się początki kiedy to ja zaczynałam pisać. miałam wtedy bardzo wrażliwe serce i liryczny język. dziś pewnie niewiele z tego pozostało. ładnie i melodyjnie wyszło. pozdrawiam Lucy
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lucy - powróż mi proszę. Widzisz mnie tam w jakiejś kuli kryształowej. Jak będę pisała w przyszłości? :)
Letnia sukienka Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 niestety wróżką nie jestem. spróbuj eksperymentów z formą, rymami, tematyką. ale jeżeli żyjesz rymem to pewnie już nic nie zmienisz w swoim pisaniu. i niech tak będzie. bo powinnaś robic to, co najbardziej lubisz i w czym się najlepiej czujesz. tak moja przepowiednia.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dziękuję Lucy, zapłatę uiszczę, kiedy się spełni :) cieplutko pozdrawiam.
Leszek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 w zalewającej falami bieli promykiem słońca jest rymowanie wiem to od dawna że się nie zmienisz niech nas czytają wprowadźmy zamęt Alu ślicznie, lekko i przyjemnie. :)
Ewa_Kos Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Bardzo,bardzo nastrojowe.Lubię czytać takie wiersze. niech ktoś powie,że nie mają uroku? Pozdrawiam ciepło,bo jesienny chłodek na dworze. E.K
stanislawa zak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 skoro Zosia dostała tomik to chyba nie debiut, słowa są przemyślane i płynne, wiersz baaardzo misie! a jak dostać taki tomik takich wiersz?- pytam p[oważnie! dobnoc
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dziękuję Leszku. Jak miło usłyszeć takie słowa od Poety. :) Ewka, Tobie także, baaardzo :) Stasiu, Tobie spróbuję prywatnie. Tylko nie wiem jeszcze jak to działa :) Ps. Chyba nie mogę Ci wysłać wiadomości, nie wiem jak :(
Waldemar Talar Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiersz godny uwagi takie jest moje zdanie czy to się komu podoba czy nie
Deonix_ Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Piękny, nastrojowy i malowniczy wiersz :) Chyba zacznę częściej szperać w Twoim profilu :) Pozdrawiam porannie, choć od świtu już parę godzin minęło :) Edytowane 16 Października 2017 przez Deonix_ zły przyimek (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Doni, ducha przeszłości wywołałaś. Czasem bardzo nieoczekiwanie i na króciutko się pojawia, ale nie mogę go namówić żeby został dłużej. Serdeczności, pozdrowienia i podziękowania, Dobra Duszko :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Sylwester_Lasota, dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi