stanislawa zak Opublikowano 25 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jak strzała puszczona z celtyckiej włóczni płonąc najciemniejszą rozjaśni noc tak serce odwieczny włóczęga kochając rozjaśni najsmutniejszy los
Tomasz_Biela Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jakaś zmiana perspektywy odczytu? jeśli strzała z celtyckiej włóczni puszczona w obieg chłodu rozpali najciemniejszą noc tak serce odwiecznie włócząc pogodę ducha rozjaśni najsmutniejszy los
hewka Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mnie sie podoba bardzo, nic nie zmieniac i sio :) na wyzsza poleczke, pozdrawiam mgla w kropelce :)
stanislawa zak Opublikowano 26 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tomku. jak widzisz ciągle myślę! SAO, też tak właśnie myślałam- ale strzały celtyckie rozjaśniały noc najkrótszą w roku.- na przywitanie i przepędzenie demonów, czekam na propozycję można się pobawić jak limerykach, pamiętając o korzeniach celtyckich strzał! pozdrawiam ciepłem wieczoru! Hewko! dzięki buziole duuuużo!!!
Julia Valentine Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no, ja bym nad wersyfikacją poszperała - ta trochę do mnie nie przemawia; może to zagęścić, aby nie było tych pojedynczych wyrazów? pozdrawiam serdecznie
stanislawa zak Opublikowano 27 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 pobaw się Julciu, napisz własną wersję! pozdrawiam ciepło!
Julia Valentine Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 jak strzała puszczona z celtyckiej włóczni płonąc najciemniejszą rozjaśni noc tak serce odwieczny włóczęga kochając rozjaśni najsmutniejszy los ---- może jakoś tak? - taka moja wersja na szybko
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 jak strzała puszczona z celtyckiej włóczni przez ulic chłód płonąc najciemniejszą rozjaśni noc tak serce odwieczny włóczęga alejami gdzie uczucie nie dociera kochając najsmutniejszy rozjaśni los tak sobie wróciłem i napisałem... i idę spać chyba teraz...albo popatrzę w sufit pod kołderką zajrzyj tutaj i odpowiedz na pytanie(a) w ostatnim komentarzu... http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=28533
stanislawa zak Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 tak sobie, to jeszcze nie to,
Rekomendowane odpowiedzi