paula007 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Byłeś mą zagadką, iksem, niewiadomą. Byłeś tajemnicą strasznie pogmatwaną. Byłeś w moich myślach gościem bardzo częstym. Byłeś moją żądzą, bóstwem, snem namiętnym. Byłeś, Już nie jesteś Czemu? Pytam znojnie. - Bo kochać mnie nie chciałeś, poległeś w uczuć wojnie.
paula007 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo was proszę o komentarze. Tylko szczerze!
paula007 Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proszę o szczere komentarze
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Odszedłeś wiele pytań, co się ze mną dzieje?? bez ciebie dni kamieniem, zasianym gorzkim niebem.....
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Paulo! Bardzo banalny i niestety nie ciekawy wiersz - zbyt dużo prostych słów ale pisz dalej..... Pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi sie zwalszcza ze probujesz rymowac
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może warto by było spróbować mniej dosłownie? Wielkie banalizowanie końca miłości ( czy czegoś podobnego...) Adam
Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi tak sobie pezypadł do gustu, ale nienajgorzej. podoba mi się piersza strofa, gdyby nie to "mą"
Asik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie ten wiersz pomimo swojej >otwartości jest bardzo fajny, podoba mi się. pozdrawiam i zapraszam do siebie
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - potępiam takie podejście! Pozdrawiam, Kai Fist Przepraszam, że nic o wierszu, ale mi się nie che. możecie mnie też potępić.
Natalia_Bielawska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hm...nie wiem nie wiem co powiedziec... i trzymam sie tego jak zbawiennej poreczy :-) bo nie ma dobrej i zlej poezji... wiesz, podobalo mi sie.
Rekomendowane odpowiedzi