ný byrjun Opublikowano 17 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 mieliśmy plany wobec ciebie butami wgryzając się w podłogę oczyściliśmy wszystkie wulgarne miejsca głównym światłem obsesją stetoskopy zniszczymy wszystkie dzwonki nie oznaczone na granicach gilotyny opadną ze śmiechu a ja zrezygnuję z elektryczności krótkie obrazy na krótkich ścianach cienie gdzieś w nocy introwertyczne chodniki pełne powietrza jedynie nowe okrążenia plecami do słońca z dymnymi znakami szklanką mleka na brakującym stoliku dziś niebo nawiguje się samo schody nawoskowane co drugi stopień egzekucje w pełnym słońcu obserwują ulice
Agnes Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 wiele ciekawych motywów które strasznie trudno skleić w jedną całość, ryzykuję, wybierając tylko niektóre fragmenty dla mnie bardzo obrazowe.zniszczymy wszystkie dzwonki nie oznaczone na granicach gilotyny opadną ze śmiechu a ja zrezygnuje z elektryczności krótkie obrazy na krótkich ścianach cienie gdzieś w nocy introwertyczne chodniki pełne powietrza jedynie to dla mnie esencja tego tekstu poza tym , czy w pierwszej strofie nie lepiej byłoby napisać : mieliśmy plany wobec siebie? pozdrawiam (i to nieprawda że nikt nie czyta) buzia/a
Gość Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nie w kazdym momencie zrozumialy wiersz . ale to chyba dobrze . tekst ciekawy . no i daje do myslenia . jak najbardziej na tak . pozdrawiam...
ný byrjun Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 "nie w kazdym momencie zrozumialy wiersz . ale to chyba dobrze" nawet nie wiesz jak mi miło słyszeć takie słowa. bo ten portal chyba chce przyzwyczaic do czegos innego dzieki nb
ný byrjun Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 dzięki wielkie... bardzo liczą się dla mnie Twoje słowa czytam Twoje wiersze ale nigdy nie byłem zdecydowany pod którym to napisać. na tym portalu piszesz najlepiej pozdrawiam nb
Rekomendowane odpowiedzi