Hieronim Berbelek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 gubię się w odcieniach szarości zatracam w miedziano-krzemowych objęciach i jak śnic gdy wszystko jest z krwi i kości? i jak znalezć ten Dom ,o którym inni nie maja pojęcia? tęsknie za tym Domem - moim i tylko moim ulokowanym wśród głębi przestworzy-poza światem gdzie szum gwiezdnych borów mą duszę ukoi a ich mieszkańcy nazwą mnie - bratem tęsknie za Domem - jego ciepłem i światłem i za tą melodią , która rozbrzmiewa czasem niesiona wiatrem tęsknię za pięknem i ślepą wiarą w to, że wszystko jest nieskończone tęsknię za życiem bez cieni szepczących -"nie ufaj nikomu" i dzięki temu wiem, że znajdę porę aby wszystkich trudach znów stanąć na progu swego Domu
Hieronim Berbelek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 To najprawdopodobniej ostatni mój wiersz na tym forum..jesli nie wogóle . dlatego będę wyjątkowo wdzięczny za wszelkie komentarze - nawet jeśli te miałyby zawierać jedynie pobieżne wrażenia.za konstruktywna krytyke i dobre rady z góry dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi