Mateusz Kulesza Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 *** Słyszysz to wiatr. Pada deszcz. Serca zmiażdżone grubymi Palcami sierot Widzisz To ogień. Płomienie wypalają Dziury w mózgu N a s z c z ę ś c i e [niestety] nikomu nic się nie stało
drewniane palce Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 podoba mi sie, w moim stylu. coś nowego i we w miare umiejętny sposób zaprezentowane. pozdrawiam
Piotr Sanocki Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 P O C O T E N S T Y L ? Spacja się zacięła? Jeśli miał to być efekt, lub służyć efektowi to się nie powiodło. Poza tym treść jest zbyt banalna. Nic oryginalnego. Pozdrawiam serdecznie
KwadRaT Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jakoś mnie nie ruszyło. Szczerze ujmując, nie 'złapałem' sensu - może doszukiwałem się zbyt wiele, nie wiem. Wersyfikacja też na "-". Ale próbuj dalej, bo coś 'tam' się tli, słabiutko, ale jednak. Pzdr. :)
Everygrey Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w pierwszym wersie deszcz...więc z ciekawością brnę dalej...i dochodzę do końca znudzona... pozdr.:)
Rekomendowane odpowiedzi