Pan_Fei Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 drobnomieszczańskie A4. na marginesie całkiem przytulne. w kratkę tapeta. na chodzie po suficie. podłoga na połysk. w oku błysk potrafię na zawołanie o pomoc. nie proszę o widok na może. tak mówię nie
Espena_Sway Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 heh, podoba się, wieloznacznie, oryginalnie. daję + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Pan_Fei Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję niezmiernie- napisałem już kiedyś wiersz o tym tytule (i o podobnym wydźwięku), ale myślę, że tak jest lepiej (zdecydowanie ;). Pozdrawiam serdecznie Ps. Myślę o alternatywnym tytule „monotonę” (zapożyczenie z pierwotnej wersji) hmmm.. Fei
stanislawa zak Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 masz chyba rację bo w tym hotelu nijak nie mogę odnależć ciebie, chyba tylko w dwuznaczności od której sie roi i to jest TO, pozdrawiam
Pan_Fei Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanisławo- rację mam odnośnie alternatywnego tytułu? Co do mnie w tym wierszu- utożsamiam się z „A4 marginesu” (tyle gwoli podpowiedzi :). Tekst w pewnym momencie wymknął się odrobinkę spod kontroli (co chyba widać), ale niespecjalnie starałem się go powstrzymywać ;). wiersz miał być bardziej nastawiony na „czucie” niż rozumienie. Nie mniej, ja tam wiem o co chodzi :P Ps. Mam nadzieję, że TO oznacza bardziej „tak” niż „nie” Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarz. Fei
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 pierwszy wers... 'smaczna arystokratka' ciekawe origami słowne...
Pan_Fei Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Tomaszu, Hmmm… nie wiem o co chodzi z tą „arystokratką”, nie mniej- dzięki za komentarz ;) Alter, Dla takich pochwał pisze się wiersze :) Dzięki wielkie Pozdrawiam Fei
Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 drażniły mnie na poczaktu wszechobecne kropki, ale bez nich chyba się nie da -> albo zlanie się tekstu, albo makabryczna wersyfikacja... ogólne wrażenia bardzo pozytywne: widok na może-> bomba POzdrawiam Agata
Pan_Fei Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kropki mają chyba swój urok ;) No i rzeczywiście- bez nich byłoby naprawdę ciężko sklecić z tego coś sensownego. Dzięki za bombę ;) Pozdrawiam Fei
Pan_Fei Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 myślałem o zmianie zakończenia.o pomoc. nie proszę o widok na może. tak morze nie. odpowiada co o tym sądzicie? z góry dzięki za pomoc Ps. no i tytuł przydałby sie inny, myślę o wspomnianym wcześniej "monotonę" lub "widok na może" hmmm.. Fei
Rekomendowane odpowiedzi