Skandynawska Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 wybacz że usta moje bezwonne nie wyginają się jak łodygi maków mam dziurawe kieszenie spojrzeniem kradnę tylko zachody za daleko mi do ciebie
Anna_M. Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Jak dla mnie, to zbyt statyczne, no i nie wiem dlaczego usta zestawione z łodygami maków a nie kwiatami. Pozdr.
Czarna Perła Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ja również lubię H. Pswiatowską, a co do wiersza to +
stanislawa zak Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 rzeczywiście podobieństwo uderzające ale często tak bywa ze mamy te same odczucia jak inni dlatego to mi nie przeszkadza a wiersz bardzo mi sie podoba, te maki świetne ale zapach nie za bardzo przyjemny!pozd,
Skandynawska Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Alter Net: bardzo dziekuje ;) Twoja propozycja wersyfikacji wydaje sie byc lepsza i na pewno z niej skorzystam.Jesli chodzi o inspiracje, to strzal w dziesiatke.Poswiatowska jest dla mnie mistrzem...Ciesze sie ze zamiescilas ten wiersz..jest..boski ;) Dziekuje wszystkim za komentarze...
Rekomendowane odpowiedzi