Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Miała pomysł na życie i kilka braków nieczytelna zbyt małym drukiem pisana nikomu wiadomo nie chce się przeciskać między - uda uda uda się afirmacja – bez celu niemniej próbowała każde słowo obrócić w sens - wyprostować kręgosłup; bolało – wskutek rozdźwięku kartek i zdań bez orzeczeń deklaracji i podmiotów tych domyślnych nie było
Piotr Sanocki Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wiersz w swoim dziale. Gratuluję. Pozdrawiam serdecznie
Anastazja.P Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 przyznaję, że staję się fanką :))) ale, ale.... :) jedno co ja, powtarzam - ja, zmieniłabym w tekscie, na: "wiadomo nie chce przeciskać między - uda nie uda się" Pozdrawiam. Anape :)
Roman Bezet Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 "wskutek roźdźwięku" - ? (brzmi jak roźdźwięk ;) Jestem oczywiście za 3 x tak (- jak jest: uda uda uda)! pzdr. b
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no brzmi, ale liczę po cichu, że nie będą czytali na głos ;) uda uda uda udają? udaje się bez ud? próbuję myśleć różnie i różnie to wychodzi. z udami czy bez, pozdrawiam serdecznie włodek udawany;)
Rekomendowane odpowiedzi