Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 wytoczmy spór, albo potoczmy dyskusję czy kulę u nogi – jeden pies powiesz, że ma cztery łapy a zwłaszcza ogon – i już: wiemy – brawo – owacja albo owulacja nie ma co wnikać w szczegóły – ogólnie oględnie każdy może powiedzieć co leży na sercu, na dłoni, czasem na tacy; ja? lubię mieć co żryć
Cody Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 akurat zjadłem ciasto i jakoś mi się tak niesmacznie zrobiło. mało pomysłowy, raczej nieudanie jak na mój guścik (ale to mój gust, dlatego nie radziłbym się nim przejmować - to do kolejnych komentatorów). pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc w warsztacie.
vacker_flickan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ... I like to face the window;) i pies z kulawą nogą nie powie, że zwłaszcza na parapecie dobrze widzisz ogół, bo ze szczegółem gorzej na 15tym piętrze leży na sercu, serce na dłoni, podano do stołu, na tacy — jak ty a trzecią osobę teraz przemilczam — żarciem buźźźźź
ný byrjun Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 chyba miało bys nieco kąśliwe, .. ? nie było ný byrjun
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miało być nieco i było; czy kąśliwie? nie wiem pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Raczej było: za dużo dowcipu naraz ;) Sprawnie skojarzeniowo, ale: o coś naprawdę tu chodzi? No to ja jestem out ;D pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi