Ulla Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 to się nie zdarzy choć kolorowy kwiat rozwijał po zmroku swe pączki nie patrząc na słońce - Anioły są nieosiągalne -
Confiteor Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 niby subtelnie malowniczo ale po co pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 po to , aby wszystko było ''ok'' pozdrawiam E.K
Menkaure Semerkhet Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 troszeczkę krótki, ale pełny. Nie lubię takich opinii "po co". każdy poeta ma swój styl i każdy poeta jest inny. Jedni piszą "po to" a drudzy "po tamto" i już jest wyjaśnienie...
Ulla Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Uprzejmie dziękuję za komentarze :) Wiersz jest dla kogoś, kto dawno temu odszedł na drugą stronę... Ulla
Confiteor Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko jeżeli piszę na formu to takie po to bądź po tamto powinno kogoś interesować dotyczyć inaczej nie warto zawracać sobie czy komuś głowy i ekscytować się własnymi wierszami w samotności może ten wiersz ma coś w sobie może jest piękny itd ale nie czuję tego co autor który próbuje mi go przedstawić więc chyba nie działa jego moc pozdr
Stanisław Kamykowski Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 mi się podoba takie milutkie i przyjemne w odbiorze:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja się z tym zgadzam. Wiersz krótki, ale coś posiada. Jeśli napisany dla osoby, która odeszła, to sam wiem, że nie odczytuje tego tak, jak np Ty. Ale cóż, nie mam nawet takiej szansy. plus. pozdrawiam /Arek
Ona_Kot Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 a ja tego wiersza nie rozumiem zwyczajnie nie pojmuję (pewnie jest za późno) najpierw czas przyszły: to się nie zdarzy później przeszły: rozwijał następnie teraźniejszy: nieosiągalne nie rozumiem pozdrawiam ps. jak nie rozumiem to nie podoba misie ;]
Samo zło Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 wierszyk nader skromny to i recenzja taka: mało słów- proporcjonalnie do wartości- napisz poemat, mówię ci ;)). serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi