Rob 62 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 pewnie plączą się myśli w strofach zbitych nieskładnie pieścić ich nie mam siły i nie czuję potrzeby może kiedyś otworzę dawno zamknięte rozdziały nadam im nowe brzmienie wygładzę ostre krawędzie ale jeszcze nie teraz kiedy każde dotknięcie rani opuszki palców aż do samiutkich łez ============== Wersja II :)))))) zbite w kłąb jażni strzępy gwoździ pogiętych strofy masturbować ni siły nie mam ni potrzeby w przyszłoczasie możliwie rozerwę złożone zakryję szkliwem gładzi wybrzmię je na nowo nie już teraz tam kiedyś zgrubiałymi palcami co krwią nie popłyną
Confiteor Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 tak faktycznie te strofy mnie zbiły z tropu i nie czuję potrzeby pieścić ich komentarzem pozostają samiutkie łzy pozdr
Leszek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz bardzo poruszający, jedynie pierwszy wers a właściwie słowo "pewnie" nie koreluje mi z pozostałą treścią. Pozdrawiam Leszek
Michał Barański Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 możnaby zamienić "ostre krawędzie" na "nierówne", "poszarpane" czy coś takiego... bo jakoś nie pasuje mi wyrażenie "wygładze ostrze krawędzie..."; ostry przedmiot można stępić, ale czy wygładzić?
Rob 62 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro nie czujesz potrzeby to popieść swoje :) przyda się oj przyda :) pzdr
Confiteor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro nie czujesz potrzeby to popieść swoje :) przyda się oj przyda :) pzdr widzę jakiś atak ale bez konkretów więc puszczam mimo uszu pozdr
Rob 62 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 o rany jaki atak ;) poprostu riposta ;) bez obrazy :) pozdrawiam R
Krzysztof z Mysłowic Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wiersza nie , ale brak potrzeby masturbacji, mogę pochwalić... :-)
Rekomendowane odpowiedzi