Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @iwonaroma   pamiętam jak moje dzieci chodziły do podstawówki była taka moda prowadzenia klasy do domu starców. Dzieciaki przygotowywały wierszyki i jakieś piosenki.  W domu opowiadały wrażenia - zwłaszcza wzruszenia i łzy w oczach staruszków.  Nachodziły mnie wątpliwości. Czy przypadkiem nie pogłębiamy cierpienia tych ludzi, uświadamiając im jeszcze bardziej, ich samotność. Przecież wszyscy oni mieli rodziny, które przejęły mieszkania, majątki a staruszków oddali do domu starców, bo przeszkadzają Pozdrawiam 
    • @Achilles_Rasti uwielbiam takie dywagacje;   myślisz że skaczesz za kimś w ogień ale uważaj byś nie wpadł do kibla   żar czy smród i tak niczego nie zmienią   pozdrawiam
    • Kolega jak zwykle miesza :) żartuję, ale chyba różnicą jest celowość czyli zamierzenie, a samym celem czyli wyznacznikiem. Strzelam bo podoba mi się ta tarcza, której podsumowanie jest jak jest; jest celne :) Więcej powiem jak było tak będzie, a będzie jak wszędzie. Wybacz na poważnie nie rozbiorę tej myśli z wygodą, czyli zamierzam usiąść, każę pupie się oprzeć na fotelu, a on fotel się przesuwa? możliwe miałem tak na plaży, i usiadłem na piasku, bardziej o sporadyczność tego twierdzenia o nieprzewidywalności. Wiem teraz można odpowiedzieć, niespodziewany komentarz i nieprzewidywalny :) Lubię to Twoje pisanie lekko nawet na trudne sprawy. pozdr.  
    • @Poet Ka dla Ciebie tez? Dzięki @Marek.zak1 od tego się zaczęło... Dzięki! @Jacek_Suchowicz dziękuję za piękne pocieszenie! Doceniam bardzo!  Zostawiam Ci Twoją interpretację, pewnie nie jedyną ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...