pieka Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 spróbuj zrozumieć co czuję nie mów po prostu: współczuję nie wiesz co i po co mylisz dzień z nocą nie rozumiesz... chcesz posiąść świat? - wspaniale ale... czy ty go dobrze znasz? kolory tęczy rozpoznasz ale czy człowieka zauważysz? czy obojętne przejście modłami zrównoważysz? nie rozumiesz... chcesz posiąść świat? posiądź wpierw siebie a wszystko żywe na ziemi i w niebie pomoże ci i wtedy zrozumiesz...
Samo zło Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 i właśnie zrozumiałam dlaczego ostanio tak nie chce mi się zaglądać na forum. dzięki za oświecenie. serdeczności
fr ashka Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 zrozumieć co czuję nie po prostu mylisz dzień z nocą nie rozumiesz... reszta do wywalenia, choć i to co zmieniłam jakoś mi sie nie podoba, takie banalne... :/ żeby poruszać taki(każdy?) temat trzeba mieć na niego pomysł... u Ciebie widze tylko pomysł na temat, wykonanie straszne, nieudolne 'kolory tęczy rozpoznasz ale czy człowieka zauważysz? ' musisz użyć innych metafor, porównań= wyszukanych... ludzie od dawna zadają sobie pytanie, na ile rozumieją świat, wiersz na ten temat to wyższa szkoła jazdy, tak misie wydaje próbuj dalej, może Tobie sie uda za kolejnym, kolejnym, kolejnym podejściem? :) pozdr serdeczne, fr.ashka ;)
Agnes Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 bleee......czy muszę próbować to czytać, no, plisssss.... 10, 9, 8......ufff ok, pooddychalam sobie, wiersz b a n a l n y a do tego RYMY !! po co rymować jak się nie umie? fajnie że zadajesz sobie dużo pytań, to świadczy o wrażliwości, a skoro jesteś wrażliwa, to może kiedyś bedziesz potrafiła w piękny sposób swoja wrażliwość wyrazić, dlatego radzę dużo Poezji przez duże P czytać, czytać , czytać, a później pisać, pisać, pisać...ale z zachowaniem podanej kolejności:) pozdr. agnes
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 spróbuj zrozumieć co czuję... znowu muszę iść do KIBLA...ehhh...niedługo będę miał zapalenie krtani albo wrzody na przełyku...albo co tam jeszcze...
Samo zło Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pani mi ukradła liczenie oddechów :p ;))
Agnes Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapożyczyłam tylko, już oddaję :) pozdrawiam panią/a
Rekomendowane odpowiedzi