stanislawa zak Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 popatrz jak światło po liściach się slizga odmładzając drzewa złotym pyłem nasyca krajobraz płonący radością - jedną chwilę
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 taak...owinę się na dobranoc twoim lirycznym płutnem...
jasiu zły Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A potem za sprawą tego światła wyjdzie kolejny Całun Turyński...
Leila Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak cytrynę do herbaty :) bardzo mi się podoba
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 z pierwszej storfy miłoby było wyciac "Pięknie" -niech się ślizga , anie nie pięknie bo to naciągane, i wtedy bedzie dobrze:) moze nawet bardzo? Pozdrawiam Agata
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Wg mnie naprawdę śliczne... krótki moment, mogłaś napisać haiku... ale jest wiersz i dobrze, bo dobry. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe słowa Tomku, płótnem się owinąłeś czy złoto zsypało się? Jasiu !turyński to może nie, ale mój złocieniecki, wiesz gdzie to? na końcu świata pod żaglami drawskiego!gdzie człowiek zapomina o czasie i ludziach. Alkarin , może masz rację podone miałam odczucie, ale zostawiłam- może ławowo, ale wydawało mi się że lepiej oddaje urok, Arku dzięki , Haiku mi nie wychodzą może ktoś spróbuje, Leila! nie lubię herbaty z cytryną dieta mi ją obrzydziła, Tali- prawda to był moment. -z serca Wam ślę ten moment.
Ona_Kot Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Kocimx: *** popatrz jak światło po liściach odmładza drzewa złotym pyłem nasyca krajobraz płonie przez chwilę *** tyle i będzie dobrze ;] bez banalnego cofania łez i krajobrazów radości w oczach pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 kocico połaskotać? jedzonko chyba byó smaczne co ze pofatygowałaś/ dzięki za kocimix- jak zwykle masz rację!pozdra
Rekomendowane odpowiedzi