stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 nie czynię nic wielkiego wyrzucam tylko ziarno z kieliszka chleba wymownym ruchem zakrywam piąstkę rozpętanych zmysłów egoistyczne ciągoty drugiej połowy kroplą robaka absolut-nie na wędkę spuszczam powietrze wyobrażeniom o wspólnym wędkowaniu słońce nie zaszło jeszcze
Coolt Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Kieliszek chleba i kromka rozpętanych zmysłów zdecydowanie na nie Reszta... czemu nie :) Pozdrawiam C.
Anna Maria K. Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mi się kieliszek chleba podoba ... to taka współczesna wersja chleba i wina Kto tu nie lubi tematu pijaków :> Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 tak Anno, to właśnie to! COOlt-0 dzięki- ale nie spotkałeś sie chyba jeszcze z tym powiedzeniem co prawda nie moje ono ale wtrąciłam do wiersza, pozdrawiam
hewka Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 oj, jak mi sie okropnie podoba :) pozdrawiam Cie serdecznie :)
stanislawa zak Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Hewko! aż tak - oropnie? hehe pozdrawiam ciepło chć dziś zimno jak cholera!
Tali Maciej Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Idę spać, fajny ten wiersz, pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Stasiuu...w końcu zaczynam pracować...;)...może krój...:) rzucam ziarno do kieliszka chleba -nic wielkiego wymownym ruchem dziobię kromkę rozpętanych zmysłów egoistyczne drugiej połowy ciągoty kroplą robaka absolut-nie na wędkę spuszczam powietrze wyobrażeniom o wspólnym wędkowaniu słońce nie zaszło jeszcze
stanislawa zak Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 tomku, ładnie to ująłeś - kupuję!z buzzzz.
stanislawa zak Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Tali- powiedziałabym dobranoc, ale mówię dzień dobry, ładny dzień pozdra.z podziękowaniem
Rekomendowane odpowiedzi