Red Rose Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 jest tak cicho słyszę tylko szelest moich myśli krążących wokół Twojej głowy jest tak ciemno widzę jak spływają po Twym policzku potem jasną strugą przecinają Twe wargi a Ty mi je z ust do ust posyłasz by zastygły po drodze budując wieczny pomost niemego kocham
Tali Maciej Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 fajny klimat ma ten wiersz, jest taki tajemniczy, mi się podoba... Pozdrawiam cieplutko
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 klimat jest miłośc też tajemniczość obrazowość, ok, pozdrawiam
eveniA_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 wiersz rzeczywiście ma coś w sobie tajemniczego,dawno nie czytałam tak dobrego wierszA.... pozdrawiam i dziękuję za ciepło:] e.
kall Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 nie urzekł niestety aczkolwiek nie twierdzę, że zły pozdrawiam kal.
Luthien_Alcarin Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 trochę wytarty i za bardzo poszatkownay jak na mój gust Pozdrawiam Agata
kaja*ba-ska Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Choć nie czuję się pewnie na tym forum, to pozwolę sobie na kilka słówek ;-) Rzeczywiście, zgadzam się z poprzednikami. Wiersz ma "to coś"; napisany z uczuciem, autentyczny, głęboki. Dla mnie to pływa... a chyba o to chodzi w poezji. Ma tą właśnie wymowę, która do mnie jak najbardziej trafia. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi