stanislawa zak Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 przysiadła się pustka zajęła miejsce dialogu to nie ona poruszyła moje serce kot z dwiema pełniami błyszczy przesadnie za progiem świat z cudami obok - powietrze nie drga kwitniemy przekwitając dalecy sobą - bliżsi tylko ziemia rozpędzona nie ma odwagi spojrzeć nam w oczy
Samo zło Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 kot z dwoma pełniami księżyca błyszczy przesadnie za progiem świat otworem obok - powietrze nie drga kwitniemy przekwitając dalecy od siebie - bliżsi tylko zegar chodzi coraz szybciej nie mając odwagi spojrzeć nam w oczy tak by mnie się podobało, wiem że nie zmienisz ale byłam, czytałam i....obojętnie- serdeczności
kall Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 kot z dwoma pełniami księżyca błyszczy przesadnie g e n i a l n e ! ! ! pozdrawiam kal.
jasiu zły Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Hahahahahhahahah!!! Zajebisty tytuł! Ale tak poważnie, to wiersz poprawny, ale jak na tę tematykę, to raczej mało oryginalny. Motyw zegara już oklepany jest. Kot i księżyc... hmmmm... też było. Nie jest to zły wiersz, ale można było lepiej. Na pewno nie genialny. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 samo i nie zło- dzięki właśnie coś mi nie pasowało, pomogłaś! dzięki 100krotki też kall- dzięki za kom. i wgląd , ciesze sie ,że coś się podobało. pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jasiu ! wiersz poety niedzielnego nie będzie wystrzałem z armaty, dzięki że raczyłeś miłe słowo skreślić, to dla mnie i tak dużo, ..że poprawny!
jasiu zły Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Teraz wystrzał z armaty? Nie no ja już nie mogę... :)
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 wersja ulepszona? dogodzić Jasiowi? przysiadła się pustka -pustka zajęła miejsce dialogu mrożąc labirynt doznań-? zająwszy miejsce dialogu zmroziła serce kot z dwiema pełniami błyszczy przesadnie rozciągnięty za progiem dziwaczeje świat ludzkością obok- powietrze nie drga bladym zachodem nie bawimy się - sobą oddaleni rozpędzona ziemia wysuwa się z rąk (spod nóg?) nie mając odwagi spojrzeć nam w oczy
Tali Maciej Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 a mnie się podobała bardziej wersja orginalna, choć ta tez sympatyczna..pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Macieju! dzięki za miłe słowa pozdra.
jasiu zły Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jej, ale ja nie mówiłem na temat wiersza. To był komentarz taki sam jak do tytułu. Nieważne. Może to ja mam jakieś dziwne poczucie humoru.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mniej więcej do połowy nie robi na mnie wrażenia. Ale dalej - bardzo. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi