Chryzantem Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 sensy spłynęły kiedy założyłem aureolę dookoła szyi dreszcze i mrówki sznur efedryny trzaski w suficie a może brawa nade mną nikogo kiedy spadam
Luthien_Alcarin Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nie ma fajerwerków, ale jest specyficzny klimat, i konsekwencja jego realizacji jest na plus, moze pointa mogłaby mieć wieksze jajo... Całośc : wrażenia pozytywne, szczególnie za aureole Pozdrawiam Agata
Chryzantem Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może jabyś spróbował kilka razy przeczytać? Jak nie zrozumiesz trudno, szkoda.
Confiteor Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 bardzo to wszystko przygnębiające i pewnie tak miało być momentami jest bardzo fajnie klimat jak najbardziej oddany pozdr
jasiu zły Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Początek nie zachęca, ale pointa to wyrównuje. Jednak jak dla mnie troche za bardzo pocięty. Rozumiem, że chodziło o uzyskanie wrażenia wertykalności?
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ah te chryzantemy ;) no dobra wiersz mi sie podoba . jestem na tak . wtrafil . pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi