Ten utwór został doceniony przez użytkowników. sparowana Opublikowano Sobota o 05:48 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano Sobota o 05:48 sparowało nas zostaliśmy parą lecz któregoś dnia coś wyparowało bo ktoś się gotował i nie puścił pary przeszliśmy w stan ciekły teraz jesteśmy rzeką blisko i daleko być może kiedyś znów wyparujemy i z głową w chmurach parą się staniemy 9
Charismafilos Opublikowano Sobota o 07:58 Zgłoś Opublikowano Sobota o 07:58 @sparowana piękna zabawa słowem i treści też jakże prawdziwe. Pozdrawiam :) 1
sparowana Opublikowano Sobota o 12:19 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 12:19 @Charismafilos dziękuję, miło mi :) napisałam coś pierwszy raz i wahałam się czy się tym dzielić
Charismafilos Opublikowano Sobota o 12:21 Zgłoś Opublikowano Sobota o 12:21 @sparowana nie jestem jakiś znawcą, czy też ekspertem, to co mam daję Cie - wrażenie czytelnika Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze Ci poszło, może warto spróbować znów? Zachęcam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano Sobota o 12:41 Zgłoś Opublikowano Sobota o 12:41 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wahaj się. Świetny tekst. Pozdrawiam. 1
Berenika97 Opublikowano Sobota o 15:45 Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:45 @sparowana Lubię takie zabawy słowne. :) Więc póki płyniecie wciąż rzeki korytem, nie dajcie się zamknąć i zmienić w lód, bo z chłodnych kawałków skutych milczeniem nie wykrzesze pary nawet słońca cud. 1
viola arvensis Opublikowano Sobota o 16:30 Zgłoś Opublikowano Sobota o 16:30 @sparowana fajny pomysł,ciekawie napisane a przy okazji - życiowe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @sparowana I w końcu rozstawimy nasz taki własny parawan ;) Fajne ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi