Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@LessLove

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

myślę, że mogłabym zasilać kulę ziemską

masz rację  @LessLove ! Od tygodnia jestem już spokojniejsza! Pracuję nad sobą! Wierzę, że zmierzam w dobrym kierunku! Chociaż nadal nie wiem, w którym…?

wkrótce zabraknie Tobie inspiracji

Opublikowano

@.KOBIETA. Gdybyś jeszcze umiała się wsłuchać w to, co zamierza dla Ciebie prawdziwy Właściciel (wszystkiego). Pytaj i słuchaj, usłyszysz, jak będziesz miała w sobie pokorę (pokorę!!) ale to mało prawdopodobne :-) Jesteś gotowa na każdy układ, w którym będziesz... dominowała

Przecież Cię znam, jak to "siostrę"

Szykujesz kolejny poradnik dla wojowniczych Amazonek?

Opublikowano

@LessLove

Nie   @LessLove

jestem teraz w innym miejscu i w innym czasie nadal jest kolorowo a świat otwiera dla mnie kolejne drzwi w promocji nie wiem, które warto otwierać a które zamykać ? Dlatego czekam spokojnie i nie doradzam! wiesz …i tak wybiorę właściwe ponieważ wierzę, w siebie  

nigdy nie byłam dominująca ! Nie znasz mnie Braciszku ?  

poczytaj Junga i jego teorię ( o cieniach i przeniesieniach oraz przeciwprzeniesieniach ) To co dostrzegasz w innych, znajduje się w Tobie

Opublikowano

@.KOBIETA. Junga przerabiałem w miłosnym uniesieniu, wtedy miałem wybór co zgłębiać bardziej

krótka piłka, zaniedbałem... Junga.

Jak wybierzesz drzwi, uciesz mnie swoją "nową drogą". Kurczę, jak to brzmi tradycyjnie, fujNiechże Ci będzie tęczowo.

Z dominacją nawet się nie mijamy na autostradzie, ale źródło refleksji wskazałaś szacowne.

Opublikowano

@LessLove

Jung twierdził, że spotkania nie są przypadkowe

jestem ciekawa co Ty masz mi uświadomić? Sobą proszę!  Skróć moje męki

dzisiaj wybierałam drzwi w promce dwie pary w cenie jednej dwie godziny w sklepie i nadal się zastanawiam wydaje mi się, że najbardziej istotny jest wybór klamek i zamków Pani w sklepie spoglądała na mnie jak na wariatkę jutro zamierzam kontynuować

Opublikowano

@LessLove

wewnętrzne i zewnętrzne

już wiem, że te zewnętrzne muszą być prawie doskonałe! Jak ja Żeby nikt mnie nie ukradł nie wiem kto byłby na tyle odważny ale pewne ryzyko istnieje  

Opublikowano

@LessLove

no cóż! Wyobraź sobie moich fachowców/ Bobów Budowniczych co oni mogą czuć i myśleć kiedy ja się tam pojawiam z moimi nowymi pomysłami