Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA. Możesz ich (moich światów) nawet posłuchać... Wchodzę ostrym i zdecydowanie dobrym - moim zdaniem - albumem  "TAKA POLITYKA", w gatunku trap-rock, na EMUZE.PL (to potrwa ok. miesiąca) oraz na YT, sam na profilu muzycznym lessORmore (też potrwa ok. miesiąca). Nie dałem jej chłopakom z USA DistroKid), bo chcę zobaczyć jak polski dystrybutor sobie poradzi w Polsce.

Dobranoc, w Twoim "dziecięcym" wieku trzeba długo spać. Dobranoc

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Opublikowano

@LessLove

okres adolescencji mam dawno za sobą! ( chyba.?)

Czytałam, że w Twoim wieku ( podobno ) znacząco spada potrzeba ilości snu ? czy Ty w ogóle jeszcze sypiasz @LessLove ? z kim ?

Opublikowano

@.KOBIETA. Nie odmawiaj sobie prawa do chronicznej adolescencji. Jętki przeżywają większość czasu w tej fazie

a podziwiamy je oboje za rozsądek. Jedynie zakończ go w "pysznym" u kobiety wieku 30-33.

Masz rację, nie powinienem w ogóle sypiać, ale od lat wyłamuję się z reguł właściwych, a nawet tych lekko naciąganych dla homo sapiens.

Vide: Syn pyta mnie: Ojciec, ty nie zamierzasz się w ogóle starzeć? Odp: a powinienem? Zostawiam to tobie, jeśli masz takie przekonanie.

5,5 h mi wystarcza, 6 to komfort... Ale, mógłbym czuwać nad snem KOBIETY i wypoczywać tym czuwaniem.