wussel Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 piszę do ciebie ten list ostatni o julio o romeo ....ja gine czezne,i gnije moje ciało rozpada sie w to z czego powstać miało w proch ulotny by móc na powrót złączyć sie z niebem z wiatrem powietrzem myślą materią w ideii piękna rozdmuchac swe wnętrze by poznał świat w końcu słowa me nieme co nim wypłyną z wnętrzności na światło dzienne utkwione pomiędzy krtanią a zębem giną jak ginie me ciało ..........
Patryk_Nikodem Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 gotyku się słuchało? bardzo kiepski tekst, wręcz katastrofalny. radzę usunąc nim inni zaczną komentować. serio :p pozdr.
Samo zło Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 o trojo! trojo!, a raczej o boże, o boże. chyba ostatni raz się tak uśmiałam czytając dialogi w "wojnie polsko-ruskiej", nie usuwaj. dodam do ulubionych :). serdeczności
wussel Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 nareszcie ktos odkrył prawdziwy sens mej stęchej twórczości wlasnej-śmiejcie się ludzie-z ironi z litości-czegokolwiek, tylko nie piszcie i nie myślcie o tragedii patetycznych uczuć;)
jasiu zły Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gotyku? Raczej Man'o'War ;)
Anna_M. Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No bez przesady, moim zdaniem az tak źle to wcale nie jest. D a się tu znaleźć parę ciekawych sformułowań i przynajmniej jakieś próby myślenia, czego wiele utworów na tym forum nie ma. Trzeba tylko od - drastycznić (albo prze - drastycznić w inny sposób) i od - banalnić ( w sensie usunięcia przewidywalności pewnych motywów) dużą część :/. Pozdrawiam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gotyku? Raczej Man'o'War ;) ManowaR jest zajebisty.
Rekomendowane odpowiedzi