stanislawa zak Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 tak bardzo chcieliby jak nie mogą - pofrunąć oderwać sie od rzeczy-wist-ośći wyciskającej łzy lekko wybić się kosztem wielu ulec euforii bez prawa - grawitacji podcięto im niekonsekwentnie - skrzydła
Barbara_Pięta Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 O kurcze, muszę przetrawić. Wielce intrygujący utwór. Pozdrawiam serdecznie Stasiu i przesyłam cieplutki wiaterek /B.
stanislawa zak Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Basiu, witam tak dawno cię ie słyszałam dzięki przetrawiaj!z pozdrówkami weselnymi!
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 witaj Stasiu...kope lat;)...dobrze znowu, że jesteś...dawno jużnie byłem na żadnej sali operacyjnej nie wkładałem fartucha...zrobie to na twoim utworze... chcieliby ponad rzeczy-wist-ośći wyciskającej łzy pofrunąć (w niemocy spadają) lekko wybić się w chmielną lekkość zataczać kosztem wielu ulec euforii bez prawa grawitacji podcięto im niekonsekwentnie skrzydła
stanislawa zak Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 no jak zwykle wyprzedziłeś fakty, nie wiedziałam o czym ma być a ty się domyśliłeś , bystry!! no i dobrze zgadzam się było kiedyś alkometrem w ryło teraz- nielotni!- dzięki chirurgu!!!
Lefski Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się tu: +++ (I, illiterate) uważam wszelkie cięcia (i przeszczepy) za zbędne. Lefski pp. (po przemyśleniach): czytam po raz enty... opinia b.z.
stanislawa zak Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kochany Lefski !-łebski z ciebie facet? zrozumiałeś(łaś) przesanie! dzięki! pozdrawiam ciepło!
hewka Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mnie sie podoba Twoja wersja, jednak .Pozdrawiam cieplo w cieplo :)
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Wracam więc - potrząsnęło moją duszą, jednym słowem. Utwór niezwykły, jak głębia oceanu, doskonały w swojej prostocie. No to się wypowiedziałam (miało być poetycko!) :-)))
Barbara_Pięta Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 I ja, tak jak Lefski - czytam po raz n-ty :-)
stanislawa zak Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 porannym świtaniem nie mogąc spać serdecznie dzięki Hewko! dawno...! Basiu- wypowiedz godna poety! dzięki Wam! chociaż mam niedosyt bo coś mi się gubi no ale jeśli uwazacie że jest dobrze to chyba jest?
Rekomendowane odpowiedzi