Asica Szalonek Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 strugam zielone kule lepkim dłutem opuszków zapuszczam się jak najgłębiej we wnętrze zapach i smak chłodnym narzędziem języka przywracam ciężar powiekom śliną doklejam im wzory dwa zdania opowieści tafle uszu wyciągam jak najniżej najbliżej ziemi obdartej ze skóry nagość soli na skalp błądzi się tu bez żalu wchodzi stopami w bagna ciepła smrodu i miękko jeszcze się we mnie mieścisz
Marian Koń Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 wiersz jest o dłubaniu w nosie ????
Piotr Sanocki Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe... nie mogłem się powstrzymać... :)) Rzeczywiście początek jakoś tak pasuje słownym opisem :))) Erotyk technicznie jest "sprawny", lecz nic poza tym. Treść jakaś taka mało poruszająca. Pozdrawiam serdecznie
Oscar Dziki Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 całe życie czekałem na wiersz o dlubaniu w nosie. piekne.
Rekomendowane odpowiedzi