Pan_Fei Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 tło muzyczne: Radiohead „No Surprises” 1:47 zawsze mówimy półszeptem żeby słyszeć ptaki na balkonie kamienie na palcach żywica na ostrzu wrzeszczą drzewa spocone palce nastolatka powietrze oddycha od niechcenia z liści na wietrze pozostały do książek zakładki tatuaże na szyi kolor parzonej herbaty kiedyś lubiliśmy radiohead teraz radio lubi nas _____________________________ żony nie mam ale kocham
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 bardzo duża lirycznosc, duze tak:) podoba mi sie sentymentalność i klimat wiersza;)Pięknie Pozdrawiam Agata
Pan_Fei Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 To od tego nieszczęsnego Radiohead ;) dzięki za pozytywne komentarze Pozdrawiam serdecznie Fei
majkaa_m... Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 gdyby nie to że juz drugi raz nie chcę zostałabym Twoją żoną :) świetny pozdrawiam Majka
Pan_Fei Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Dzięki za opinie. Wprowadziłem małą zmianę w wersyfikacji, mam nadzieję, że na lepsze. pozdrawiam serdecznie Fei
vacker_flickan Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a ten dopisek pod linią rozumiem, że nie należy do wiersza, lecz jest objaśnieniem?
Pan_Fei Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedzmy, że to objaśnienie, które ukazuje zapatrywania autora na instytucję małżeństwa ;) pozdr. Fei
vacker_flickan Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedzmy, że to objaśnienie, które ukazuje zapatrywania autora na instytucję małżeństwa ;) pozdr. Fei to dobrze:D a wiersz mi się podoba nie powiem, że jest powalający, ale właśnie siła wyrazu siedzi w tym, że jest całkiem zwykły i korzysta z elementów codzienności, przemieszanych z impresjami fajnie pozdr
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 nastrojowe - wyciskające łzy ale mnie nie rusza z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi