Ten utwór został doceniony przez użytkowników. wiedźma Opublikowano 11 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Marca (edytowane) Chodź - zatańczymy, /Ostatni raz/, Chodź- uśmiechniemy się do siebie, Chodź - zaśpiewajmy, Chodź .... / już idę do Ciebie/, Wśród łąki traw, Do pieśni ptaków , Do ody ich wolności, Dotknij mojej dłoni, Muśnij moje wargi, Poczuj dotyk mojej miłości ... /Odszedłeś /- Kropla deszczu spadła, Z oka spłynęła łza, Krzyk duszy- Bezgłośny, Serce łka . Kropla deszczu znowu spada, A z oka kolejna łza, Miesza się deszcz ze łzą, Oto cała ja. Edytowane 15 Kwietnia przez wiedźma (wyświetl historię edycji) 8
Gość vioara stelelor Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawka z gramatyki by się przydała. Muśnij + kogo? co? -> moje wargi Odeszłeś -> Odszedłeś
wiedźma Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz i uwagi . Już śpieszę poprawić . Pozdrawiam.
wiedźma Opublikowano 14 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo.
wiedźma Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Poet Ka, @michal_stefan, dziękuję bardzo :) 1
APM Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @wiedźma Przez wiersz płynie lekka cichnąca muzyka, która z czasem zamienia się w coraz głośniejsze kapanie łez, dezcyu i żalu. Pięknie, nastrojwo. 1
wiedźma Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję.
Berenika97 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @wiedźma Twoje wiersze jakoś mi się zagubiły. Ten jest bardzo ciekawy. "Chodź" powtarzane jak zaklęcie, które ma przywrócić to, co odeszło. A potem zderzenie- "Odszedłeś". Deszcz mieszający się ze łzą - natura płacze razem z tobą. Forma oddaje rozdarcie między tym, co chcemy, a tym, co jest. Podoba mi się. :) 2
wiedźma Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję .Ja zostałam wierną fanką Twojej twórczości . Pozdrawiam serdecznie. 2
Berenika97 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca @wiedźma Polubiłam Twoje wiersze, ale do tego działu nie zagladałam. :) 1
wiedźma Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję , jest mi bardzo miło . 2
LessLove Opublikowano 18 Marca Zgłoś Opublikowano 18 Marca @wiedźma Autentyzm nie lubi precyzji, ani jej nie szuka, boli. Znam. Pozdrawiam :-) 1
wiedźma Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam.
A.Between Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca @wiedźma łzy oczyszczają organizm z toksyn , dobrze że umiesz płakać. :) 1
wiedźma Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdemu z nas od czasu do czasu przyda się taka forma oczyszczenia . Pozdrawiam i dziękuję za komentarz. @APM, @A.Between, @Berenika97, @LessLove, dziękuję, jest mi bardzo miło, że poświęciliście czas , pozdrawiam ciepło . 1
wiedźma Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina dziękuję bardzo , pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi