Berenika97 Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca jadę pociągiem przyglądam się podróżnym a moja ręka liczy sylaby chcę ułożyć haiku o zagubieniu i smutku pani która rozsypuje łzy zastanawiam się dlaczego płacze wreszcie wyciąga książkę "życie po zdradzie" 7
iwonaroma Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca Fajne. Eksperymenty są ok, tutaj wagoniki ułożone w pociąg pewnej historii... 1
Marek.zak1 Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca Fajna haikowa opowiastka z punktem kulminacyjnym w puencie. Tak być powinno. Pozdrowionka. 1
Berenika97 Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca @iwonaroma Bardzo dziękuję! Właśnie tak sobie poeksperymentowałam formą haiku. Pozdrawiam. :) @Marek.zak1 Bardzo dziękuję! Cieszę się, że się spodobało. :) Pozdrawiam. :) @hollow man Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) 1
Berenika97 Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca @Omagamoga Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Świetny pomysł, żeby z haiku ułożyć.. historyjkę..:) Wsiadam do pociągu.. już niebawem. 1
Berenika97 Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca @Nata_Kruk Bardzo dziękuję! Lubię jeździć pociągami. :) Pozdrawiam serdecznie 1
Christine Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca @Berenika97 Świetny pomysł! Przeliczyłam nawet sylaby! :) Ale to tylko odruch. Pasażerowie pociągów muszą na Ciebie uważać. :) 1
Berenika97 Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca @Christine Bardzo dziękuję! Ja również liczę sylaby w haiku. :) Serdecznie pozdrawiam. :)
Berenika97 Opublikowano 12 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca @Czarek Płatak Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :)
Rekomendowane odpowiedzi