A.Between Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu snuję się po zakamarkach twojej i swojej duszy jeszcze tli się spokój i cisza wypełnia mi głowę a przecież świt już patrzy mi w oczy i noc się kruszy tu wiara żagle pełni i czas na zamysły nowe dzień egoistyczny - słońce wschodzi inne niż wczoraj milknie czerwienią a cienie tańczą dokoła nas szukam inspiracji i chcę żeby ktoś mnie przekonał że warto oszaleć chociaż zaboli kolejny raz myślisz - porwie go nurt rzeki w której nawilżam dłonie milkniesz i dotykasz moich ust nie patrząc mi w oczy na rzęsach krople niepewności i nie wiesz co powiem lecz masz pewność co czuję dotykając cię tej nocy 5
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @A.Between Ciekawy efekt uzyskałem gdy czytałem na głos w szybkim tempie. 1
A.Between Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man jaki efekt?
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @A.Between Nie wiem czy to dobre określenie... Jakbym surfował, chociaż nigdy w życiu tego nie robiłem. 1
A.Between Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man dobre, rozumiem . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Miłego dnia
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @A.Between Najmocniejszy jest właśnie wers: „że warto oszaleć chociaż zaboli kolejny raz”. Jest w nim odwaga uczucia - zgoda na ryzyko, na ból, który jest wpisany w prawdziwą bliskość. To zdanie brzmi jak ciche wyznanie: lepiej przeżyć miłość do końca niż chronić serce w bezpiecznej pustce. 1
vioara stelelor Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze... Nikt tego nie uczyni, nie jest w stanie, drogi peelu/droga peelko. Nawet najbardziej kochająca, najczulsza, najdelikatniejsza osoba. Sam/a musisz to zrobić. Dotrzeć do źródeł lęku, który sabotuje bliskość i powiedzieć mu - 'nie masz nade mną władzy'. Edytowane 58 minut temu przez vioara stelelor (wyświetl historię edycji) 1
A.Between Opublikowano 31 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 31 minut temu @Alicja_Wysocka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi