Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Wiechu J. K.   To było moje pierwsze skojarzenie, bo wczoraj właśnie pisałam wiersz o toksycznej, przemocowej relacji. I ta Ana Konda świetnie pasuje :) Pozdrawiam. :)
    • kluczem marzeń otworze kolejne życia drzwi może ujrzę za nimi to co mi się śni   a sny mam kolorowe więc nie mam czego się bać tylko dalej śmiało iść   kluczem marzeń ozdobie wszystkie smutne twarze którym los popsuł wczoraj i dziś   tak moi drodzy ten klucz to czysta magia która nie boi się trudnych życiowych chwil
    • @karenka Poezja społeczna :) Niestety  - nie do śmiechu.  Dziękuję za komentarz, pozdrawiam. 
    • @LessLove   Bardzo dziękuję!   Nie będę korygować , bo nie ma tu dysocjacji ani fizycznej, ani psychologicznej. :)))  Jest próba napisania wierszyka w nowym gatunku literackim, utworzonym przez @Charismafilos - czyli ma to być charmeduła. :)  A wierszyk traktuje o psychicznym wypoczynku.  Serdecznie pozdrawiam. :)  @jjzielezinski   Bardzo dziękuję!  Próbuję swoich sił w nowej formule. :)  Serdecznie pozdrawiam. :) @Charismafilos   Bardzo dziękuję!  Czyli udana. :) Może jeszcze teza trochę kulawa. :)  Cieszę się, że wypocząłeś. :)   Serdecznie pozdrawiam. :) @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!  Poruszyłeś mój czuły punkt - Seneka to mój ulubieniec.  Kłopoty towarzyszą nam - to prawda, ale czasami "dusza może odetchnąć" , co nie znaczy, że się pozbywa kłopotów. :)))  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Wiechu J. K.  @Posem   Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - bez kompromisu byłoby głupio i smutno a tak jest dobrze - dzięki za czytanie -                                                                                                                                                     Pzdr.wakacyjnie. @Poet Ka - @Benjamin Artur - dzięki - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...