Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
viola arvensis

viola arvensis

@Migrena sam tytuł już brzmi trochę groźnie, a na pewno oschle i twardo.

Takie nieobecności każdy widzi inaczej. U Ciebie refleksyjne, głębokie podejście do tematu. Mocno zarysowane wspaniałymi środkami stylistycznymi- w tym nie masz sobie równych. 

Twoj wiersz przypomniał mi scenę z własnego życia, sprzed wielu lat, jak wystawiłam (zupełnie niechcący) chłopaka.

Do randki nie doszło, lał deszcz, a ja popłakiwałam... 

Z chłopakiem sie potem spotkałam ale tamten moment nieobecności, w moim młodym sercu był prawdziwym dramatem.

Ten wiersz świetnie o takich sytuacjach, w sposób totalnie niebanalny i przy tym piekny -  opowiada. 

viola arvensis

viola arvensis

@Migrena sam tytuł już brzmi trochę groźnie, a na pewno oschle i twardo.

Takie nieobecności każdy widzi inaczej. U Ciebie refleksyjne, głębokie podejście do tematu. Mocno zarysowane wspaniałymi środkami stylistycznymi- w tym nie masz sobie równych. 

Twoj wiersz przypomniał mi sie scena z własnego życia, sprzed wielu lat, jak wystawiłam, (zupełnie niechcący) chłopaka. Do randki nie doszło, lał deszcz, a ja popłakiwałam... 

Z chłopakiem sie potem spotkałam ale tamten moment nieobecności, w moim młodym sercu był prawdziwym dramatem.

Ten wiersz świetnie o takich sytuacjach, w sposób totalnie niebanalny -  opowiada. 

• Dodaj nową pozycję...