KOBIETA Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @FaLcorN czytasz to co wypisujesz Kornel ?
KOBIETA Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @FaLcorN to zabawne :) wiesz Kornel …może lepiej się do mnie nie zbliżaj…:) na dystans:) dobranoc:)
KOBIETA Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @FaLcorN bardzo dobrze :) wyryj to sobie w impulsach rdzenia kręgowego, w przestrzeniach międzykomórkowych i i tkankach ….wiesz …nic to nie da, że wykasujesz słowa, które padły … buziaczki :) śnij słodko ;) i nie płacz :) proszę…nie trzeba mi Twoich łez:)
FaLcorN Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @KOBIETA Będę płakał całą noc.. że już wolny od Twych żądz. ;) 1
KOBIETA Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @FaLcorN cóż :) to tylko świadczy o Tobie …. ( kiss )… 1
KOBIETA Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Czarek Płatak wzajemnie ;) :) gdzie jesteś Czaruś ? … chociaż i tak wiem gdzie;) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi