hollow man Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) przyszedłem dzisiaj do ciebie stary przewodniku ile to już lat nic nie straciłeś z uważności wyczuwasz brzmienie milczenie gesty energię z ciała i już wiesz nie przyszedłem dużo mówić chciałbym najpierw dokładnie wszystko poczuć do ostatniej komórki szpiku Edytowane 10 Lutego przez hollow man (wyświetl historię edycji) 3
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man bracie! do jakiego szarlatana Cię poniosło?? 1
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @Charismafilos Spokojnie, Bracie... Nigdzie nie byłem jeszcze... Ale kto wie - może Ty mi z nieba spadasz? W sensie, że z radą braterską mi spadasz. Edytowane 10 Lutego przez hollow man (wyświetl historię edycji)
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man zapraszam na kozetkę! Chusteczki czy batonika?
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos Wszystko się przyda.
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man - proszę - Prince polo czekoladowe XXL! - Jak się dzisiaj czujesz?
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Ale jestem zwolennikiem grupowej. Tworzy się dynamika, gdzie odtwarzasz schemat w którym funkcjonujesz w świecie. A grupę bardzo trudno ściemnić. Działa jak detektor fałszu i drąży do dna. I to jest dobre i to potrafi transformować.
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man wprawdzie gadamy w dwóch, ale pomyśl ile osób to czyta??? Zapraszam Państwa z publiczności - śmiało! są fotele, sofy... i więcej Prince Polo!
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego A już w ogóle luksus to przepracować społeczność terapeutyczną w ośrodku. To jest intensywna robota dzień w dzień bez taryfy ulgowej.
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man może się gdzieś wyjazdowo zamknąć i.. ryć berety... takie ferie!
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos To też mogłoby być interesujące doświadczenie, ale kontrakt grupowy byłby praktycznie nie do stworzenia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że ciekawsze zajęcia możnaby zorganizować.
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man wszystko zależy od dyscypliny! Można dać ogłoszenie: zbiorowa terapia zamknięta, all inclusive, w Szklarskiej Porębie, wyjazd na 7 dni, zajęcia od 6.00 -21.00, zakaz kontaktu ze światem zewnętrznym. Żywy stąd nie wyjdzie nikt!
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos I tak zostałeś Głównym Organizatorem.
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man kwalifikują się wszyscy ;) pytanie komu starczy odwagi.
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos Góralom, Ślązakom i Warszaffce.
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego to ja wymyślę lekarstwa na bazie zabitego indyka
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost Rosołek ku pokrzepieniu serc?
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man pewnie tak , nic skomplikowanego przecież @hollow man ofiara z indyka 1
Rekomendowane odpowiedzi