hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Charismafilos Teraz, Bracie, to Ty mnie wzruszyłeś. Gdybym pił wódkę tobym się wódki z Tobą napił.
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man do wódki ze mnie żaden kompan, ale mogę zupę ugotować i chleb upiec haha 1
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Charismafilos Zupa i chleb - nie mogło być lepiej. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia powinieneś zmienić tytuł: ja jeszcze jestem jestem też z piasku i słonej wody gliny co wszystko ze sobą wiąże i alkoholu co dla osłody przedawkowałem gdzieś tam pokątnie z niewydolnością słabego serca bez paru zębów w bójkach wybitych tych kilka myśli zawarłem w wersach abym w pamięci został dla przyszłych :)) 2
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man zapraszam! chleb upieczony rano, zupa prowansalska z soczewicy przewidywana ok 14.00 :)
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Jacek_Suchowicz Pięknie wypolerowane ;) Dzięki!
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man też spróbuję, ja jestem 1
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Charismafilos Nooooo... Teraz to mnie znowu zaimponowałeś. @bazyl_prost Dajesz dytyrambem.
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man cytując koleżnakę @beta_b z nowości - ja i tak wszystko robię sam, więc świało w górę Wisły zapraszam haha 1
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Charismafilos Dla mnie wszystko na południe od Torunia to Śląsk. Czyli Ślązak.
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man mieszkałem kiedyś w Toruniu - dobre poniemieckie miasto z czerwonej cegły ;) Pamiętna ul. Gagarina :)
Berenika97 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man Wiersz o rozkładzie i umieraniu zarówno fizycznym, jak i duchowym. Tożsamość zbudowana z elementów rozpadu: piasek, słona woda (łzy? pot?), wybite zęby (ślady przemocy, życia na marginesie), alkohol wytrącony z obiegu, niewydolne serce. Szczególnie mocne jest to "słucham szmerów" - jak nasłuchiwanie własnej śmierci. 1
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Berenika97 Liczyłem, że te szmery to będzie jednak taka szczypta nadziei, a mamy pogrzeb ;) 1
Berenika97 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @hollow man Kiedyś lekarz powiedział pobadaniu bliskiej mi osoby: słyszę szmery w sercu , niedobrze bo świadczą o poważnej wadzie serca. I miał niestety rację. Nie napisałeś, czy to były szmery "niewinne". :)))) Żartuję oczywiście i przepraszam za pogrzeb. :) 1
hollow man Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Berenika97 Tak, tak... Szmery w sercu to nic dobrego. Dlatego warto nasłuchiwać co mają do powiedzenia ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi