Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @APM   Dla ptaków taka zima to ciężki czas. U nas jest dużo srok i konkurują z wronami.
    • @hollow man   Poczułam się jak harcerka. :)))  @Łukasz Jurczyk   Serdecznie dziękuję! Ten obraz rannej zwierzyny trafnie oddaje to, co chciałam wyrazić - tę bezsilność słów, które już nie mają szans dotrzeć.  :)  Pozdrawiam.   @Charismafilos   Dziękuję! To piękne i mądre "Twoja wolna wola jest granicą mojej bezsilności". Czasem trzeba to po prostu zaakceptować, choć boli. Dziękuję za zrozumienie i słowa otuchy . @bazyl_prost Dziękuję! Ale czy mógłbyś trochę dokładniej to wyjasnic? :) @Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję!    Ofiaruję siebie, całą moją jesień, lecz pragnę słyszeć jego własny głos. Co czuje? Dokąd zmierza? Co w sercu niesie? Bo miłość była rozmowa - nie milczenia kos.   Pozdrawiam serdecznie. :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To gratuluję, rozumiem że korzystniejszą niż miałaś.
    • tasujesz godziny między jawą a snem  mieszasz minuty jak zupę w garnku a miksem z sekund wypełniasz cień układasz pasjans - przestań nie warto   być może ekran wyłączyć lepiej by własne serce w końcu usłyszeć ono doradcą bywa najlepszym stworzy nadzieję pocieszy ciszę :)
    • Popatrz jak ładnie świeci Księżyc dla dziwek Dziwne, zadziwione Istoty bajkowe Rozsądku za grosik Takie maleństwa słodkie  Mają oczy  Gdzie mają oczy?   Nie mów że nie mają  jak trzy mądre małpy Znają się na rzeczy W trójcy jedynej prawdziwej  Nie widzieć Nie słyszeć  Milczeć
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...